Verhuur van onze kleine betonpomp

Palthe Betonpompen is in 2015 gestart. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het storten van beton op lastig bereikbare plaatsen. Sinds 2015 is Palthe Betonpompen bereikbaar voor verhuur van de betonpomp. Hierbij kunt u tevens direct rekenen mijn expertise. Ik kom persoonlijk de klus klaren, zo hoeft u hier geen andere partij voor te zoeken, maar heeft u het complete pakket in één.

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel of stuur een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Palthe Betonpompen Onze kenmerken

Een compleet pakket voor het storten van beton

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor aannemers en andere opdrachtgevers. Ons werkgebied is ongeveer 60 kilometer rondom Lopik. Wij kenmerken ons doordat wij het complete pakket leveren. Een betonpomp welke beton kan storten in kleine en lastig bereikbare ruimtes en mijn expertise.

De kleine betonpomp, welke tot de beschikking staat van Palthe Betonpompen, kan rond de honderd meter overbruggen vanaf de wagen naar de plek waar het gestort dient te worden.

Wij verzorgen beton voor:

  • palen
  • werkvloer
  • fundering
  • constructievloer
  • vlinderen

Rekent u ook op Palthe Betonpompen?

Wilt u beton storten in een kleine of lastig bereikbare ruimte? U kunt rekenen op de expertise van Palthe Betonpompen. Heeft u meer vragen voor ons? Bel ons dan gerust op, wij helpen u graag verder en voorzien u graag van meer informatie over onze diensten.